Verkeerskundige

Joram Linder
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joram Linder
OKT 08
Zuid-Holland Vast HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137038
Solliciteren

Over de functie

Als Verkeerskundige bij Maandag werk je aan diverse interessante en complexe verkeerskundige projecten. Jouw functie is zeer afwisselend, omdat je enerzijds beleid schrijft, maar ook werkt aan bijvoorbeeld de herinrichting van wegen en kruispunten. Daarnaast speel je concreet in op de huidige situatie van het verkeer door het treffen van verkeersmaatregelen van de ontwerp t/m de voorbereidingsfase. Je bent niet alleen intern gericht, maar informeert ook bewoners over verkeerskundige plannen tijdens bewonersavonden.


Ook treed je op als adviseur, over onder meer de bereikbaarheid van de gemeente via weg en openbaar vervoer. Afhankelijk van de gemeente, denk je bijvoorbeeld ook na over de schaarste aan parkeerplekken in de gemeente en ontwerp je nieuwe ideeën ter verbetering van de huidige situatie.


De werkzaamheden verschillen per opdracht en per gemeente, maar in ieder geval is er veel variatie in jouw taken. Veel gemeenten werken tegenwoordig integraal en daarom kun je ook verwachten dat je wordt meegenomen in diverse ruimtelijke projecten.

Functie eisen

Functie-eisen:

-         Een afgeronde HBO of WO opleiding op het gebied van mobiliteit of parkeren

-         Minimaal één jaar relevante (stage-)ervaring binnen de gemeentelijke overheid

-         Sterke communicatieve vaardigheden, ook schriftelijk

-         Je kunt goed zelfstandig werken en in projectteams

-         Je beschikt over een creatief en analytisch denkvermogen

Over het bedrijf

Maandag is de organisatie die staat voor plezier in het werk! Wij geloven in een baan waar je je passie in kwijt kunt. Tevens zijn we marktleider in bemiddeling van professionals binnen gemeenten, wat zorgt voor een groot netwerk met veel kansen op interessante opdrachten. Vanuit een vast dienstverband heb je alle zekerheid om binnen diverse gemeente te werken. Daarnaast vinden we binding zeer belangrijk. Via Club Maandag kom je in contact met andere professionals die actief zijn binnen de overheid. Daarnaast kun je een uitgebreid programma aan trainingen & cursussen verwachten via onze Academy, waar we jou op de hoogte houden van de ontwikkeling in het vakgebied waar je kunt werken aan jouw vaardigheden. 


Wil jij in aanmerking komen voor deze baan? Of wil je er gewoon eens wat meer over weten? Solliciteer of neem contact met mij op! Ook starters kunnen reageren op deze vacature.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job