Technisch applicatiebeheerder

Katja Bobyleva
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Katja Bobyleva
OKT 08
Noord-Holland Tijdelijk HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137030
Solliciteren

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Technisch Applicatiebeheerder. De Technisch (applicatie)beheerder die wij zoeken, zal zich voornamelijk richten op het technisch (applicatie)beheer van applicaties, koppelingen en de gemeentelijke gegevenshuishouding. De belangrijkste focusgebieden zijn de instandhouding van de omgevingen en het zorgvuldig doorvoeren van wijzigingen.

Aangezien onze opdrachtgever in opbouw is met diverse beheerprocessen en structuren, is ervaring vanuit andere organisaties, met best practices als ITIL, ASL en T-map erg gewenst.

Functie eisen

Je bent een resultaatgericht teamplayer met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je hebt een afgeronde HBO opleiding op ICT/bedrijfskundig vlak aangevuld met specifieke relevante trainingen en opleidingen. Je hebt ervaring met het beheren van complexe informatiesystemen, werken met (web)services en kennis van Oracle databaseomgevingen en Microsoft Servers. Ook heb je kennis van het ontwikkelen van scripts, tools, applicaties in Pl/Sql, Apex en met het opzetten en beheren van datastore's/ gegevensmagazijnen. Kennis van systeembeheer is ook gewenst. Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie als technisch beheerder en je kent bij voorkeur het domein van de lokale overheid.


  • Afgeronde HBO-opleiding (richting Informatica)
  • Minimaal 2 jaar ervaring als technisch applicatiebeheerder
  • Gemeente/overheidservaring
  • Ervaring met best practices en methoden als ITIL, ASL , BISL, OTAP, T-map testmanagement en certificering hier van
  • Kennis van databaseomgevingen (ervaring met SQL), diverse applicaties/informatiesystemen


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job