Business Intelligence Specialist

Nanee Bonouvrie
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nanee Bonouvrie
OKT 08
Noord-Holland Vast HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137009
Solliciteren

Over de functie

Wij zoeken een nieuwe collega voor wie data, ETL, kubussen, rapportages en dashboards geen geheimen kent. Die weet van aanpakken. Een collega die wij dan met trots onze nieuwe Business Intelligence Specialist gaan noemen. 

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de levering van de juiste data, rapportages en dashboards. Jouw uitgangspunt is de informatiebehoefte van jouw opdrachtgevers. Hierin heb je zowel een adviserende als uitvoerende rol. Je werkt zelfstandig en bent een prettige gesprekspartner voor de business. Je bent commercieel- en kwaliteitsbewust en denkt procesmatig.

Waar voor jou de uitdaging ligt? Ons BI platform is Microsoft. We zijn zeer recent om naar SalesForce. Hier stap jij in. Ons datawarehouse mag volledig gefinetuned worden!  

Verder:

·        Je inventariseert en analyseert de informatiebehoefte bij je “klanten”;

·        Je vertaalt deze behoeftes naar een werkbare oplossing;

·        Je bouwt rapportages en dashboards;

·        Je voert complexe (data-) analyses uit op ongestructureerde data;

·        Je doet verbetervoorstellen met als doel optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Karakter. Energie. Deskundigheid. Je hebt ruime ervaring op het gebied van datawarehouses en ziet het als uitdaging om dit geheel op jouw eigen wijze vorm te geven. Je bent zelf-startend, creatief, ondernemend. Wacht niet op opdrachten maar gaat zelf op onderzoek uit. 


Daarnaast beschik je over:

·        Een afgeronde relevante hbo opleiding;

·        Ervaring met Microsoft database (SQLServer)

·        Ervaring met SSIS, SSAS en SSRS;

·        Kennis van Navision is een pre;

·        Kennis van SalesForce is een pre.

 

Wij bieden:

Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad met een aantrekkelijk salaris, vele ontwikkel- en groeimogelijkheden én interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals; een IPhone, Surface, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar ook vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid, open sfeer en gezellige, gedreven collega’s.

Bovendien een geweldige werkervaring in een energiek team binnen een dynamische omgeving.

We werken hard en daar staat iets tegenover: waardering en fun! Dus een fijne directie, ieder week vers fruit, onvergetelijke feesten, game avonden, spontane vrijmibo’s en teambuilding uitjes. 


Standplaats: Purmerend. Aan het einde van het jaar verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 25 vestigingen. Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job