Meewerkstage HR

Emma Veen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Veen
OKT 08
Noord-Holland Tijdelijk MBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137005
Solliciteren

Over de functie

Whoohoo it’s Monday!

Morning! Als je op kantoor bent zet je, je Microsoft Surface aan. De dag kan beginnen! Je mailbox stroomt vol met allerlei mutaties: salaris, uren, contracten. Jij zorgt er voor dat alles op een nette en vlotte manier wordt verwerkt in het systeem. Telefonisch sta jij onze interne collega’s te woord met vragen over hun pensioen, salaris, bonus, ouderschapsverlof en ga zo maar door. Voor lastigere vragen duik jij de diepte in en schakel je waar nodig met andere afdelingen. Doordat je continu in contact bent met onze interne collega’s leer je in no time onze hele organisatie kennen. 

Functie eisen

Wat neem jij mee?

Humor. Integriteit. Sociale skills.

En verder:

·        Volg je een opleiding in de richting van HRM of P&O;

·        Heb je prachtige en nuchtere persoonlijkheid;

·        Heb je tijd in je agenda om voor 4-6 maanden minimaal 32 uur stage te lopen.

Dagelijks kan je reizen naar ons kantoor naast station Purmerend, vanaf begin 2019 zal dit naar Amsterdam Sloterdijk zijn in verband met onze verhuizing. 


Wij bieden:

Een stagevergoeding (op basis van 40 uur) en een Microsoft Surface (in bruikleen). Fijne collega’s. Elke vrijdagmiddag een VrijMiBo. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving.

Over het bedrijf

Over Maandag® en Whoohoo®:

·        Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen.

·        Whoohoo®. Actief in engineering, bouw, pharma en de chemische industrie. 10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job