Business Analist

Emma Veen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Emma Veen
OKT 08
Noord-Holland Vast HBO
07.11.2018 Job-Nr: 9137003
Solliciteren

Over de functie

Wij zoeken een nieuwe collega. En niet zomaar een. Eentje die blij wordt van het inrichten van systemen en het volgen en managen van processen. Die weet van aanpakken. Die ook buiten het takenpakket durft te kijken. Iemand die wij dan met trots Business Analist noemen.

Wat ga je doen?

Als Business Analist ben je de schakel tussen de business en IT. Jij gaat geen uitdaging uit de weg. Je beschikt over het vermogen om beleid te vertalen naar informatie- en automatiseringsbeleid en naar de ondersteunende processen.

In de start van elk nieuw project ben jij vastberaden om processen bij de opdrachtgevers te inventariseren.

Vervolgens zit je met verschillende stakeholders om tafel om te bespreken hoe het systeem/proces ingericht moet worden. Je begeleidt dit hele proces bij de klant en intern bij de backoffice. Zodra de implementatie voltooid is, ben jij het aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en klachten.

Verder:

• Houd je je bezig met het ontwerpen, definiëren, vastleggen en plannen van functionele eisen;

• Initieer je omvangrijke verbeteringen aan de systeemfunctionaliteit;

• Ben je deskundige op gebied van proces automatisering; je geeft key users advies, draagt oplossingen aan en vervolgens implementeer je deze;

• Overzie je de systeemimpact van nieuwe producten en diensten.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Karakter. Energie. Deskundigheid. Je bent zelf-startend, ondernemend. Wacht niet op opdrachten maar gaat zelf op onderzoek uit.


Daarnaast beschik je over:

• Een afgeronde relevante (ICT) hbo opleiding;

• Ervaring in planmatig en projectmatig werken;

• Uitstekende kennis van de Nederlandse taal – fluent in English – und es wäre schön, wenn du Deutschkenntnisse hast;

• Kennis van agile/scrum is een pre.


Wij bieden:

Een baan zoals je nog niet eerder hebt gehad met een aantrekkelijk salaris, vele ontwikkel- en groeimogelijkheden én interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals; een IPhone, Surface, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®. Maar ook vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid, open sfeer en gezellige, gedreven collega’s.

Bovendien een geweldige werkervaring in een energiek team binnen een dynamische omgeving.

We werken hard en daar staat iets tegenover: waardering en fun! Dus een fijne directie, ieder week vers fruit, onvergetelijke feesten, game avonden, spontane vrijmibo’s en teambuilding uitjes. 


Standplaats: Purmerend (dit jaar verhuizen wij naar Amsterdam)

Over het bedrijf

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met 23 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

Maandag vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, gedreven organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job