Werkvoorbereider Groen

Roos den Boeft
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roos den Boeft
OKT 05
Zuid-Holland Vast MBO
04.11.2018 Job-Nr: 9136347
Solliciteren

Over de functie

In de functie van werkvoorbereider ga je als rechterhand van de projectleider, zelfstandig werken aan diverse groenprojecten (nieuw werk en renovaties) en groen onderhoudswerkzaamheden.

In de projecten werk je samen met collega’s van de vakdisciplines landschap, verkeer, verlichting & civiele techniek. Je levert vakinhoudelijke expertise en organiseert zelfstandig alle voorbereidende werkzaamheden. Zo coördineer je het toetsen van plannen t.b.v. de openbare buitenruimte in verschillende fases. Daarnaast toets je ook alle inhoudelijke producten op de groen- en cultuurtechnische uitgangspunten conform de gemeentelijke leidraad. Je begeleidt de uitbesteding van werkzaamheden aan derden, stelt hiervoor programma’s van eisen op en toetst de producten op kwaliteit, kosten en uitvoerbaarheid.

Het projectteam draagt zelf zorg voor het voorbereiden van werkzaamheden en bestekstekeningen, werkomschrijvingen/RAW bestekken en de aanbesteding daarvan. Je verzorgt de aanvraag van vergunningen en stemt plannen af met andere disciplines binnen de gemeente, hoogheemraadschap en omgevingsdienst. De werkzaamheden worden uitgevoerd in projectteamverband. Binnen het team wordt aan meerdere plannen tegelijk gewerkt, dit vereist een flexibele instelling.

Functie eisen

-         Een afgeronde HBO opleiding Cultuur- of Groentechniek of MBO opleiding met aantoonbaar HBO-werk- en denkniveau richting Cultuur- of Groentechniek;

-         Ervaring met tekenen met AUTO CAD;

-         Ervaring met MicroStation is een pre;

-         Goede en actuele kennis van RAW systematiek, RAW beeldsystematiek, RAW raamcontracten , UAV en UAV-GC;

-         Minimaal 3 jaar ervaring als groen- en cultuurtechnisch werkvoorbereider bij een gemeentelijke organisatie en ervaring met projectmatig werken.

Over het bedrijf

In de visie van de organisatie staat de vraag van de klant centraal. De collega’s zijn omgevingsbewust en houden rekening met de organisatie en haar politieke spanningsveld. Iedereen werkt samen om de ambitie van deze organisatie, de beste servicegemeente van Nederland te zijn, waar te maken. Kwaliteit staat voorop!

Interesse in de functie van werkvoorbereider groen? Dan kom ik graag met je in contact! Solliciteer via de daarvoor bestemde knop of neem contact op met mij via 06-51584810 of roos.denboeft@maandag.nl

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job