Verzorgende IG Somatiek

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
OKT 05
Noord-Holland Tijdelijk MBO
04.11.2018 Job-Nr: 9136305
Solliciteren

Over de functie

Zelf de regie houden, zo belangrijk voor de bewoners! Als betrokken Verzorgende IG weet jij als geen ander wat de behoefte van de bewoner is.

Je bent een zelfstandige, vriendelijke en behulpzame Verzorgende IG. Je werkt met zorgplannen die voor elke cliënt individueel opgesteld zijn, nauwkeurigheid is jou dan ook niet vreemd. Jouw doel is om de cliënt zo lang mogelijk de eigen regie over zijn of haar leven te behouden. Tevens heb jij vaak contact met de cliënt, de familie en andere zorgdisciplines. Ook ben je schriftelijk goed onderlegd voor het schrijven van rapportages en het noteren van bijzonderheden in het zorgleefplan.

Je voert alle voorkomende verpleegtechnische handelingen uit, net als de ADL. Op de afdeling zal een grote diversiteit aan verpleegtechnische handelingen voorkomen. Dit zorgt voor afwisseling en dynamiek. Een mooie functie voor een betrokken Verzorgende IG.

Functie eisen

  • Diploma Verzorgende IG
  • Flexibel inzetbaar voor diensten
  • Ervaring of affiniteit met ouderenzorg
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job