Arts sociale geneeskunde

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
OKT 05
Noord-Holland Tijdelijk WO
04.11.2018 Job-Nr: 9136295
Solliciteren

Over de functie

Zou jij graag ervaring op willen doen als arts in de sociale geneeskunde? Maandag® biedt een interessante mogelijkheid!


Als sociaal geneeskundige beoordeel je cliënten die door ziekte of een andere sociaal medische oorzaak (gedeeltelijk) niet meer kunnen werken. Zij zitten in een uitkeringssituatie of hebben een arbeidsongeschiktheidsuitkering aangevraagd. Jij beoordeeld vanuit je specialisme de mogelijkheid van de cliënten om terug te keren in het arbeidsproces.

Je zal werken in een professioneel team en bent zowel voor je eigen resultaat verantwoordelijk als voor het resultaat van het team. Je draagt bij aan een constante verbetering van de kwaliteit, de resultaten en verdere professionalisering van de beroepsgroep en de organisatie. De communicatielijnen tussen de teamleden zijn kort en intensief. Er is wederzijds vertrouwen en respect.


Met je medische vakinhoudelijke kennis lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de sociaal-medische expertise om daarmee het kennisniveau van de verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen te verhogen.

Daarnaast start je als ANIOS met een verkorte basisopleiding van het UWV van 4 tot 6 weken. Gedurende deze periode zal je onder supervisie van een ervaren sociaal geneeskundige werkzaamheden uitvoeren. Ook zal je theoretische kaders aangereikt krijgen in een klassikale setting en via e-learning.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Geneeskunde
  • BIG geregistreerd
  • Werkervaring in de sociale geneeskunde of in het ziekenhuis is een pre, maar geen vereiste
  • Integer, deskundig en resultaatgericht
Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job