Specialist Ouderengeneeskunde

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
OKT 05
Noord-Holland Vast WO
04.11.2018 Job-Nr: 9136290
Solliciteren

Over de functie

Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je eindverantwoordelijk voor de medische zorg aan cliënten. Er kan spraken zijn van psychogeriatrische, somatische, psychosociale en revalidatie problematiek. Aan jou de uitdaging om vorm en inhoud te geven aan de behandeling van de cliënten. Zij vragen om gespecialiseerde behandeling en begeleiding, waar jij adequaat op kan reageren. Zo speel je actief in op de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Ook draag je verantwoordelijkheid voor het opstellen en evalueren van het medisch behandelplan. Het medisch behandelplan maakt deel uit zorgleefplan van de cliënt. Je zal dan ook regelmatig contact hebben met familie en begeleiders van de cliënt.


Je werkzaamheden bestaan uit het diagnosticeren, indiceren en voorschrijven van medische, psychosociale en paramedische dienstverlening. Je maakt deel uit van een multidisciplinair zorgteam waarin je de eindverantwoordelijkheid draagt voor het multidisciplinair behandelplan. Je bent proactief in het evalueren, bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening. 

Functie eisen

-         Afgeronde Geneeskunde opleiding aangevuld met het Specialisme Ouderengeneeskunde

-         BIG geregistreerd

-         Enthousiast, energiek en gemotiveerd

-         In het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job