Trainee Verpleegkundige

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
OKT 05
Noord-Holland Vast HBO
04.11.2018 Job-Nr: 9136287
Solliciteren

Over de functie

Bij Maandag geven wij jouw carrière graag een boost, met het Maandag Traineeship.


Wil jij jouw carrière een boost geven en zou jij daarin wel wat begeleiding willen? Sluit je dan aan bij Maandag als Trainee Verpleegkundige. Je komt bij Maandag in dienst, en krijg je aanvullend op je salaris, training en begeleiding. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stellen we een passend pakket samen van praktijkgerichte workshops tot theoretische trainingen waarbij je gecoacht wordt door een begeleider.


Naast intervisie, een abonnement op Nursing en een inschrijving in het V&V Kwaliteitsregister bieden wij jou ook een online leeromgeving vol met geaccrediteerde V&V e-learnings aan. Denk bijvoorbeeld aan trainingen als Infectiepreventie en Euthanasie: jouw rol en verantwoordelijkheden. Ook houd je je kennis van handelingen hierdoor up to date. Als Verpleegkundige loop je nu ook eenmaal tegen onverwachte situaties aan. Bij Maandag® begeleiden wij je hier graag in. Profiteer bijvoorbeeld van intervisie met een kleine groep verpleegkundigen.


Ben je ook enthousiast? Sluit je dan aan bij Maandag. 


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Functie eisen

-         Diploma HBO Verpleegkundige

-         Ambitieus om meer uit je carrière te halen

-         In het bezit van een rijbewijs

-         Flexibel in diensten

-         BIG geregistreerd

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job