Leerling HBO Verpleegkundige

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
OKT 05
Noord-Holland Vast MBO
04.11.2018 Job-Nr: 9136277
Solliciteren

Over de functie

Wil jij het allerbeste uit jezelf halen?


Als MBO Verpleegkundige in opleiding tot HBO Verpleegkundige ga je een verdiepingsslag maken in de zorg. Dit doe je door de regie te nemen en te adviseren op de kwaliteit van de zorg vanuit jouw expertise. Je signaleert niet alleen zaken, maar komt ook met verbetervoorstellen. Uiteraard hoef je dit niet allemaal direct te kunnen, hiervoor wordt je opgeleid.


Je zal een duale opleiding van 3 jaar volgen, waarin je werken en leren combineert. Je bent gedurende de opleiding gedetacheerd via Maandag® in voornamelijk de ouderenzorg, waar je ook aan verschillende praktijkopdrachten zal werken.

Functie eisen

-         Diploma mbo Verpleegkundige

-         BIG geregistreerd

-         Affiniteit met de ouderenzorg

-         Rijbewijs B

-         Motivatie en doorzettingsvermogen


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job