Kraamverzorgende

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
OKT 05
Noord-Holland Vast MBO
04.11.2018 Job-Nr: 9136273
Solliciteren

Over de functie

364.501 keer per dag begint er ergens op aarde een nieuw leven en een nieuw verhaal. Wil jij hier onderdeel van zijn?


Als kraamverzorgende assisteer je de verloskundige tijdens de bevalling. Daarna verzorg je de moeder, de baby en het gezin. Hier staat het fysieke en psychische welbevinden centraal. Je hebt een persoonlijke benadering en bent betrokken. Tevens heb je een signalerende rol waarbij de veiligheid en de gezondheid van de baby centraal staan. Je geeft coaching aan het gezin zodat zij na de kraamzorg vol zelfvertrouwen verder kunnen. Daarnaast geef je informatie en voorlichting aan het gezin over de verzorging van de baby. Het uitvoeren van huishoudelijke taken behoren ook tot je werkzaamheden.


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken

Functie eisen

-         In het bezit van een diploma tot Kraamverzorgende

-         Je bent flexibel inzetbaar voor diensten

-         Je bent in het bezit van rijbewijs B

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job