Maatschappelijk Dienstverlener

Cynthia Klaasing
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Cynthia Klaasing
OKT 05
Noord-Holland Tijdelijk HBO
04.11.2018 Job-Nr: 9136231
Solliciteren

Over de functie

Staat het stellen van doelen voor jou voorop? Vind jij het leuk om je te verdiepen in je cliënt? Dan ben jij de hulpverlener die ik zoek!

In jouw rol als maatschappelijk dienstverlener ondersteun jij zelfstandig wonende cliënten met een sociaal-economische of psychische problematiek. De cliënten hebben zelf geen vat meer op de inrichting van hun eigen leven. Jij zorgt voor een passend hulpaanbod en zorgt dat de cliënten gebruik maken van de bestaande voorzieningen. Denk hierbij aan het terrein van welzijn, wonen en/of financiën. Daarnaast zal je complexe vraagstukken behandelen en samenwerken met een multidisciplinair team.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan zoom ik graag in op jouw drijfveren en bespreken we de mogelijkheden!

Functie eisen

  • HBO MWD, SPH
  • Kennis van wet- en regelgeving (zorg)voorzieningen
  • Ervaring met doelgroep is een pré

Over het bedrijf

Bij Maandag werken o.a. Maatschappelijke dienstverleners die hebben gekozen voor het Maandag gevoel. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid. Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner, ook voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris. Reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job