WABO Consulent

Maurice Visser
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maurice Visser
OKT 05
Drenthe Vast MBO
04.11.2018 Job-Nr: 9136229
Solliciteren

Over de functie


Ben jij op zoek naar een vaste baan en vind je het leuk om via Maandag® bij verschillende overheidsorganisaties aan het werk te gaan? Wij zijn op zoek naar een WABO Consulent die bij ons in dienst wil treden. Je wordt vervolgens bij diverse gemeenten en omgevingsdiensten gedetacheerd. Er zijn ook mogelijkheden voor ZZP-ers.


Op dit moment hebben wij drie actuele opdrachten vacant bij een drietal gemeentes in Groningen en Drenthe. Voor een kortere en langere periode voor 24 tot 36 uur.

Functie eisen

  • Recente werkervaring bij de overheid als Consulent op gebied van Omgevingsrecht (WABO, Wro, Bro)
  • HBO-opleiding richting milieu, water of daaraan gerelateerd
  • Aantoonbare kennis en ervaring van en op WABO
  • Uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden
  • Je hebt daarnaast klant- en kwaliteitsgericht, resultaatgericht, analytisch

Over het bedrijf

Een forse verbouwing van een woonhuis, plannen voor een nieuwe inrit, de bouw van een groot nieuw theater op een oud industrieterrein. Deze plannen kunnen op jouw bureau komen in de rol van Vergunningverlener WABO.

Als Consulent WABO beoordeel je aanvragen voor bouwplannen die eventueel in strijd zijn met het bestemmingsplan of de welstandsnota en omgevingsvergunningen. Je toets deze aan bestemmingsplannen en indien mogelijk verleen je de vergunningen. Je bent het aanspreekpunt voor burgers en ondernemers met betrekking tot (vergunning vrij) bouwen en bestemmingsplannen.

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw bouwkundige netwerk in de wereld van Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht te vergroten.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job