Verzorgende IG

Kim Frieseman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kim Frieseman
OKT 05
Utrecht Tijdelijk MBO
04.11.2018 Job-Nr: 9136189
Solliciteren

Over de functie

Als verzorgende IG is geen enkele dag hetzelfde. Daarin kun jij je flexibel in aanpassen van het begeleiden en ondersteunen van cliënten tot het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Met jouw goede sociale vaardigheden heb je veel plezier in het contact met cliënten en ben je een belangrijke pilaar binnen het team. Als verzorgende IG houd jij je onder andere bezig met het ondersteunen van de cliënten in hun Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), begeleiden en verzorgen van cliënten op basis van het zorgplan, inventariseren van de wensen van een cliënt en dit op hen afstemmen en tot slot het begeleiden en assisteren van cliënten bij hun dagactiviteiten.

Om de beste zorg te bieden, wordt verwacht dat jij als Verzorgende IG kritisch bent, hard wilt werken en mee kunt bewegen in alle ontwikkelingen in de zorgbranche. Dit vraagt om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zelfregie. 


Functie eisen

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding MBO verzorgende IG
  • In het bezit van rijbewijs B 

Over het bedrijf

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Wil jij hierbij horen? Solliciteer dan op deze functie. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job