Leerkracht voor de middenbouw regio Amsterdam

Pim Elzenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pim Elzenaar
OKT 04
Noord-Holland Tijdelijk HBO
03.11.2018 Job-Nr: 9136070
Solliciteren

Over de functie

De beginselen van het schrijf-, reken- en taalonderwijs. Van elke dag spelen naar hele dag in de banken zitten. De ontwikkeling die je bij leerlingen ziet, vind je ontzettend leuk. Weet jij jouw leerlingen op de juiste manier te motiveren en actief bij de les te houden? Maandag® Amsterdam zoekt leerkrachten met passie, leerkrachten die elke dag met plezier lesgeven, leerkrachten die het verschil willen maken. Herken jij jezelf hierin?


Werken als leerkracht bij Maandag® Wat betekent dat voor jou?

We houden contact! Dat betekend dat we regelmatig bij je langs komen om te kijken hoe het met je gaat. Je kan je gebruik maken van ons aanbod aan trainingen en cursussen om nog beter te worden in waar je al goed in bent en organiseren intervisiemiddagen met andere leerkrachten om ervaringen te delen.

Werken voor Maandag® betekent werken vanuit flexibele zekerheid. Je werkt op één of meerdere scholen in een jaar maar dit vanuit een (vaste) aanstelling bij Maandag®. Zo ben je voorzien van afwisselend werk, zonder dat je hoeft in te leveren op de zekerheid die je gewend bent.

Functie eisen

Wij vragen van jou.

-         Een afgeronde PABO opleiding.

-         Dat jij een gedegen kennis hebt van verschillende instructiemodellen.

-         Over goede didactische en pedagogische vaardigheden beschikt.

-         Het leuk vindt om op maximaal een jaar op een school te werken.

Verder krijg je van ons.

Een salaris wat past bij jouw leeftijd en ervaring op basis van de onderwijs CAO. Goede reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer (naar school en terug) en wanneer het jou flexibeler maakt qua reistijd en afstand, zijn er mogelijkheden tot een leaseauto.


Klinkt jou dit allemaal goed in de oren of heb je nog vragen overgehouden na het lezen van de vacature? Bel dan gerust. Je kan mij bereiken op 06-13057679.


Tot snel,


Groet, Pim.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job