Medewerker Financiële Informatievoorziening

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Janneke Maes
OKT 04
Limburg Tijdelijk HBO
03.11.2018 Job-Nr: 9136014
Solliciteren

Over de functie

Voor een organisatie in Midden-Limburg op zoek naar een Medewerker Financiële Informatievoorziening

Als Medewerker Financiële Informatievoorziening ga je als specialist deze organisatie ondersteunen bij het implementeren van de CODA versie 14 omgeving. Daarnaast zullen de gevolgen van een project binnen CODA operationeel gemaakt moeten worden.

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding op het gebied van Bedrijfskunde / Financiën
  • Minimaal 5 jaar ervaring met CODA op diverse vlakken

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job