Afdelingshoofd Ziekenhuis

Jurgen Barentsen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jurgen Barentsen
OKT 04
Gelderland Vast HBO
03.11.2018 Job-Nr: 9135935
Solliciteren

Over de functie

Voor de afdelingen Longgeneeskunde en Psychiatrie van de polikliniek zijn we op zoek naar een ervaren Afdelingshoofd.


In jouw baan ben je actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en ben je bereid in te grijpen bij tegenvallende resultaten. Je betrekt de medewerkers in dit hele proces. Ook vertegenwoordig je het team in de organisatie en ben je verantwoordelijk voor een communicatie, afstemming en overleg binnen de afdelingen en vanuit de afdeling met andere teams.

Je stimuleert het probleemoplossend vermogen van je medewerkers en het team en je wordt door het team gezien als zichtbaar, aanspreekbaar en empathisch. Je zorgt voor een duidelijke lijn en structuur binnen de afdelingen en gaat voor de meest efficiënte en effectieve inzet van mensen en middelen. Hierin zoek je de samenwerking vanuit de constructieve driehoek met de manager zorg en de specialist manager. Je draagt continu bij aan het doorvoeren van veranderingen en procesverbeteringen.


Binnen de polikliniek Longgeneeskunde ga je je bezighouden met de verdere uitwerking van de regionale samenwerkingsverbanden voor astma en interstitiële longaandoeningen. Ook ga je in samenwerking met ZekerWeten de longfunctie in onze regio op de kaart zetten binnen de huisartsenpraktijken waarin jij een actieve rol speelt.


Voor de polikliniek Psychiatrie weet jij de visie van de zorgverlening psychiatrie uit te dragen. Dit geldt ook voor het uitdragen van jouw mening en visie naar psychiaters. Door jouw kennis van de financiering binnen de GGZ-instellingen ben je in staat de afdeling daarop te sturen vanuit de inhoud. Tot slot weet jij de autonomie van de zelfstandige werkende medewerkers binnen de polikliniek Psychiatrie verder te vergroten.


Kortom: Jij bent een verbinder die in staat is synergie te laten ontstaan tussen de verschillende afdelingen.

Functie eisen

Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond, bij voorkeur aangevuld met een managementopleiding.

Jouw ervaring als leidinggevende is recent en relevant. Je bent gewend om coachend leiding te geven en je medewerkers te binden en te boeien.

Voor deze vacature is aantoonbare werkervaring in een ziekenhuis vereist.

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job