Junior Project Verpleegkundige

Anne Engelen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Engelen
OKT 04
Noord-Brabant Vast HBO
03.11.2018 Job-Nr: 9135926
Solliciteren

Over de functie

Met een HBO verpleegkundige diploma op zak heb jij de mogelijkheid om binnen verschillende werkvelden aan de slag te gaan. Of jou affiniteit nu ligt binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuis, thuiszorg of juist binnen de forensische setting, Maandag® biedt jou de kans om jezelf te ontwikkelen binnen deze instellingen.

Zowel net afgestudeerde verpleegkundige als professionals die al jaren werkzaam zijn binnen de zorg kunnen met een vast contract bij Maandag® een nieuwe uitdaging aan gaan. Jouw competenties, ambities en loopbaan staan bij ons centraal.


Om ons zorg team te versterken zijn wij opzoek naar iemand die in staat is om met een kritische blik de zorgkwaliteit optimaal te verbeteren. Iemand die niet alleen kijkt naar eigen handelen, maar ook naar het reilen en zielen van de afdeling. Je bent iemand die een echte band weet op te bouwen met cliënten en daardoor langdurige begeleiding weet te bieden. Daarnaast ben je ook iemand die snel schakelt, initiatief neemt en waar nodig niet bang is om knopen door te hakken en beslissingen te nemen in acute situaties.


Kortom, jij bent iemand met hart voor de zorg, het centrale punt, ambitie voor de toekomst en bovenal, de nieuwe zorgtopper van Maandag®.

Functie eisen

  • Je beschikt over een HBO diploma verpleegkunde (niveau 5);
  • Je bent BIG geregistreerd;
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt alle diensten draaien (dag, middag, avond en waar nodig nacht);
  • Je bent bevoegd en bekwaam met verpleegtechnische handelingen;
  • Rijbewijs is een pré.


Wat biedt Maandag® jou?

Vanaf dag 1 beschik jij over de zekerheid van een vast contract. Maandag® biedt jou een marktconform salaris dat aansluit bij jou opleidingseisen en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Omdat jou ontwikkeling ten alle tijden centraal staat biedt Maandag® jou tenslotte training en opleidingsmogelijkheden aan.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job