Verpleegkundige niveau 4

Youri Kroon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Youri Kroon
OKT 04
Noord-Holland Freelance/ZZP MBO
03.11.2018 Job-Nr: 9135897
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige niveau 4 die kennis en affiniteit heeft met de psychiatrie. Als verpleegkundige stel je het welzijn van de bewoners voorop. Je verwoordt de behoeften naar individuele zorgplannen en bent verantwoordelijk voor de uitvoering en evaluatie. Je onderhoudt contacten met de kwaliteitsverpleegkundige, teamcoach, andere disciplines, familieleden en mantelzorgers.


Je bent niet alleen verantwoordelijk voor de medicatie en het verpleegtechnisch handelen, je geeft ook sturing aan complexe taken. Doordat er een gestructureerde, methodische en praktische aanpak van je wordt gevraagd, weet je de zorgkwaliteit naar een hoger niveau te tillen.

Functie eisen

Functie eisen:

-         Diploma verpleegkundige niveau 4

-         Beschikbaar in de avond en weekenden

-         Geldige BIG registratie

-         Kennis van psychogeriatrische zorg

-         Je bent goed in communiceren, luisteren en observeren.


Over het bedrijf

Waarom werken via Maandag?

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken.

Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht wordt je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je getriggerd? Solliciteer dan direct. Wil je meer weten over de functie of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij Maandag? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden binnen Maandag te bespreken!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job