Eerst Verantwoordelijke Verzorgende

Youri Kroon
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Youri Kroon
OKT 04
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
03.11.2018 Job-Nr: 9135881
Solliciteren

Over de functie

Als EVV'er ben jij de aangewezen persoon voor de coördinatie en uitvoering van de zorg voor toegewezen cliënten. Waar nodig geef jij leiding aan cliëntenteambesprekingen en administratieve taken. Je onderhoudt interne- en externe contacten met verwijzers en behandelaren.

Je zorgt ervoor dat alle zorg die de cliënt krijgt op elkaar is afgestemd en houdt de continuïteit van de zorg in de gaten. Je gaat daarbij uit van de wensen van de cliënt. Je biedt zorg die gericht is op het lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn van de cliënt en zorgt voor een veilig en prettig woonklimaat.

Functie eisen

  • In het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG, aangevuld met diploma EVV;
  • Meerdere jaren werkervaring
  • Communicatief zowel mondeling als schriftelijk
  • Kun je een voortrekkersrol vervullen


Over het bedrijf

Waarom werken via Maandag?

Maandag biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken.

Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht wordt je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je getriggerd? Solliciteer dan direct. Wil je meer weten over de functie of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij Maandag? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden binnen Maandag te bespreken!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job