Backoffice WMO

Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms
OKT 04
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
03.11.2018 Job-Nr: 9135874
Solliciteren

Over de functie

Opgelet!

Voor mijn opdrachtgevers in omgeving Noord-Oost Brabant ben ik op zoek naar Backoffice Medewerkers voor de administratieve ondersteuning op het gebied van WMO. Als Backoffice Medewerker heb jij een divers takenpakket. Je gaat aan de slag met het gehele proces omtrent beschikkingen. Van de aanvraag tot het opstellen tot de verwerking. Daarnaast heb je veel telefonisch contact met zorgaanbieders, ben je verantwoordelijk voor de financiële taken en voer je administratieve werkzaamheden uit.

Nauwkeurig, kritisch, communicatief vaardig, sterk in geschrift, flexibel en doelgericht kenmerken jouw persoonlijkheid in de functie als Backoffice Medewerker.

Functie eisen

  • Relevante gemeentelijke ervaring;
  • Kennis van wet -en regelgeving WMO;
  • Aantoonbare financiële/administratieve ervaring binnen gemeenteland;
  • Kennis van Suite of GWS4all.Over het bedrijf

Wat biedt Maandag®?

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.


Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij!


Ruth.Wilms@maandag.nl

0610957167

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job