Docent Groen

Gerline Zwama
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Gerline Zwama
OKT 04
Flevoland Tijdelijk HBO
03.11.2018 Job-Nr: 9135873
Solliciteren

Over de functie

Geloof jij dat je de groene sector niet kunt leren uit een boek, maar moet ondervinden in de praktijk?


Voor scholen in het beroepsonderwijs ben ik op zoek naar docenten met een achtergrond in de deze sector. Denk bijvoorbeeld aan docent plantenkunde, dierenverzorging of veehouderij.

Jij kan met de juiste zorg en aandacht elke leerling in bloei zetten. Je laat leerlingen echt kennismaken met de praktijk. Zo neem je ze mee naar een veehouderij, of brengt de planten naar het klaslokaal. Binnen het MBO krijg je veel vrijheden om zelf je lessen in te richten.


Jij stemt jouw lesstof zo goed mogelijk af op het werkveld, want uiteindelijk leidt jij jouw leerlingen op tot vakmensen.

Bij Maandag® gaan we graag met je in gesprek om te bekijken wat jij wilt en waar jouw ambities liggen. Op deze manier kunnen we actief met je meedenken om de juiste match te vinden. Ben jij hierin nog zoekende of hou je van variatie, dan geven we je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in verschillende klaslokalen. Jij wordt ingezet op gevarieerde projecten, terwijl je bij Maandag op contract bent. De ene keer heb je een zwangerschapsvervanging voor 3 maanden, waarbij jij leerlingen praktijkgerichte biologie geeft. Het project daarna is op een groene school, je leert leerlingen dierverzorging alles over de verzorging, het gedrag en de anatomie van een kat. Natuurlijk begeleidt Maandag je ook tijdens je werk en kijken we op welke projecten jij het beste tot je recht komt. 

Functie eisen

·        Lesbevoegdheid, bijvoorbeeld behaald aan de Aeres hogeschool, voorheen Stoas.

·        Beschikbaar tussen de 16 en de 40 uur per week

· Flexibel inzetbaar op verschillende scholen


Over het bedrijf

• Dienstverband bij Maandag®

• Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao

• Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)

• Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag Academy

• Veel werkervaring bij verschillende scholen voor een langere periode


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job