Medewerker vastgoed en grondzaken

Romy Wennekes
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Romy Wennekes
OKT 04
Overijssel Vast HBO
03.11.2018 Job-Nr: 9135739
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een medewerker vastgoed en grondzaken.

Het is een erg afwisselende en uitdagende opdracht waarbij geen dag hetzelfde zal zijn. Een deel van jouw werkzaamheden zal bestaan uit administratieve taken en het andere deel zal bestaan uit de meer juridische werkzaamheden.

Zo schrijf je illegale gebruikers van gemeentelijke gronden aan en voer je gesprekken met deze gebruikers over eventuele aankoop of ontruiming, je verleent ondersteuning bij de uitgifte van gemeentelijke gronden, verzorgt de notariële afhandeling en je bereidt dossiers voor de jurist voor. Ook stel je brieven en standaard overeenkomsten op, houdt je de projectadministratie bij en onderhoud je contacten met bewoners en andere (externe) partijen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die accuraat werkt, communicatief vaardig is en een boodschap kan afstemmen op de doelgroep en iemand die zelfstandig kan werken. Ook is het belangrijk dat je juist weet te handelen in conflictsituaties en dat je gevoel hebt voor bestuurlijke verhoudingen.

Functie eisen

·        Afgeronde HBO opleiding in juridische richting

·        Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een overheidsorganisatie

·        Je hebt kennis van en affiniteit met privaatrecht

Over het bedrijf

Wij bieden een (tijdelijke of vaste) arbeidsovereenkomst waarna je in jouw eigen regio bij een opdrachtgever aan de slag zal gaan. Hierbij hanteren we een goed salaris en een reiskostenvergoeding óf een leaseauto. Meer weten over bovenstaande vacature? Dit kan via 06 30 97 18 80 / romy.wennekes@maandag.nl of solliciteer direct om je interesse kenbaar te maken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job