Docent Techniek

Tim Schepers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Schepers
OKT 03
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135384
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgevers in regio Eindhoven zijn wij op zoek naar docenten techniek die ervaring en of affiniteit hebben met het VMBO en MBO. Als techniek docent heb jij kennis van algemene techniek of PIE (Produceren, Installeren, Energie) en brengt deze kennis graag over aan leerlingen. Je lessen zijn uiteraard gericht op de praktijk maar het theoretisch deel is geen probleem voor jou. Je bent bekend met verschillende materialen en maakt graag gebruik je eigen expertise en kennis.


Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact!

Functie eisen

  • Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid Techniek, PIE of bent hiervoor in opleiding
  • Ervaring en affiniteit met het doceren aan de doelgroep VMBO en/of MBO
  • Je bent vakinhoudelijk sterk en je beschikt over een uitstekend klassenmanagement
  • Competenties: coachende vaardigheden, pedagogisch vaardig, daadkrachtig, flexibel.
  • Jij bent dé vakspecialist en hebt ervaring met de verschillende vormen van techniek


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens CAO VO (of MBO) waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy helpen wij jou bij je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen. Tijdens je opdracht wordt je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen een pensioenregeling en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job