Wijkverpleegkundige

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
OKT 03
Zeeland Tijdelijk HBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135332
Solliciteren

Over de functie

De trend is duidelijk.. thuiszorg is volop in beweging! De functie is wijkverpleegkundige is dynamisch en divers. Als wijkverpleegkundige heb je een groot aandeel in het welzijn van de cliënten thuis. Door middel van het stimuleren, indiceren, signaleren en coördineren geef je als verpleegkundige vorm aan de zorg voor de cliënt. Omdat jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van zorg en de deskundigheid van je team, kun jij collega’s coachen en motiveren op dit gebied. Naast deze rol heb je tevens verpleegkundige en verzorgende taken welke je uitvoert in instabiele en hoog complexe situaties aan cliënten in thuissituaties met als doel de zelfredzaamheid van de cliënt te stimuleren en het welbevinden te bevorderen.

Daarnaast vindt je het fijn om net even dat extraatje te bieden aan de cliënt en je vindt het belangrijk dat iemand zich op zijn/haar gemak voelt! Ben jij deze persoon? Reageer dan snel! Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Wijkverpleegkundigen.

Functie eisen

Functie-eisen

-         Je hebt minimaal een afgeronde opleiding tot HBO verpleegkundige;  

-         BIG-geregistreerd als verpleegkundige;

-         Je neemt verantwoordelijkheid voor eigen handelen;

-         Je bent flexibel inzetbaar;

-         Je bent in het bezit van een VOG;

-         Sterke sociale vaardigheden, inlevingsvermogen, motiveren en verbinden!


Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen

Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector.

Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job