Ondersteunend medewerker gezocht!

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
OKT 03
Zeeland Tijdelijk MBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135331
Solliciteren

Over de functie

Het betreft een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking centraal stelt op het gebied van wonen, dagbesteding, individuele begeleiding en behandeling. Ben jij die enthousiaste topper met ervaring in de doelgroep cliënten met verstandelijke beperking met complexe zorgvraag, dan zoek ik jou!

Je zal werken op een woning waar mensen met een ernstige verstandelijke beperking wonen. Er wordt gewerkt met ondersteuningslijnen. De ondersteuningslijn voor deze woning is zelfbegrepen. Alle cliënten zijn gebaat bij een duidelijke en voorspelbare omgeving. Bij vrijwel alle cliënten wordt er moeilijk verstaanbaar gedrag geobserveerd.

Als ondersteunend medewerker wonen bied je zorg en begeleiding conform de uitgangspunten van het individuele mijn plan (zorgplan en/of behandelplan). Het accent van jouw zorg en begeleiding ligt op het bieden van structuur, consequent, congruent handelen en optreden en zorgdragen voor continuïteit. Dit alles binnen een pedagogisch leefklimaat. Vanzelfsprekend verschilt de problematiek per persoon en daarmee ook de reactie en interactie die gevraagd wordt van de begeleider. Het ene moment vraagt om duidelijkheid en begrenzing en in de volgende situatie wordt humor toegevoegd om de situatie te doorbreken en de sfeer positief te draaien. In alle gevallen is een authentieke houding, populair gezegd: doen wat je zegt en zeggen wat je doet, erg belangrijk.

Functie eisen

Functie eisen

  • In bezit is van een relevante mbo-opleiding op niveau 4.
  • Werkervaring heeft in de verstandelijk gehandicapte zorg en/of psychiatrie.
  • Bij voorkeur ervaring heeft met en in de omgang met probleemgedrag
  • Affiniteit heeft met de doelgroep.
  • Het een uitdaging vindt om te werken met cliënten met een complexe zorgvraag.
  • Stressbestendig is en effectief blijft presteren bij tegenslag en in geval van agressie bij cliënten.
  • Methodisch kan werken en vakkundig kan handelen.
  • Een teamplayer is.


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector.

Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job