Radiodiagnostisch laborant

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
OKT 03
Zeeland Tijdelijk HBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135329
Solliciteren

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Terneuzen zoeken wij een laborant! De afdeling Radiologie beschikt over goed geoutilleerde onderzoekskamers waarin alle modaliteiten vertegenwoordigd zijn, waaronder een 3T MRI scanner met de nieuwe patiëntbeleving ‘In-bore Experience’ en een mammograaf met tomosynthese. Het betreft een moderne afdeling, volop in ontwikkeling en beweging en volledig digitaal. Het team bestaat op dit moment uit 6 radiologen en 50 medewerkers. Alle teamleden zijn ervaren professionals die hun vak goed verstaan Er heerst er een prettige werksfeer en de ambitie is het leveren van kwalitatief hoogstaande onderzoeken en innovaties. Jouw hoofdlocatie wordt Terneuzen, zo nodig word je ingezet op de andere twee locaties in Hulst en Oostburg.

Functie eisen

· Er wordt gewerkt met allround laboranten, aangevuld met verschillende specialisaties

· Als laborant ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van radiodiagnostische onderzoeken

· De afdeling heeft een spilfunctie, je werkt nauw samen met andere professionals, zoals radiologen, medisch specialisten, OK, SEH en verpleegkundigen

 · Je bent een belangrijke schakel bij het stellen van diagnoses en eventueel daaruit voortvloeiende behandelplannen

 · Je levert een bijdrage aan het opstellen van protocollen en participeert in werkgroepen


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.


Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector.

Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job