Gezinsmanager

Steve van Elteren
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Steve van Elteren
OKT 03
Zeeland Tijdelijk HBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135328
Solliciteren

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in Zeeland ben ik op zoek naar een Gezinsmanager die van aanpakken weet. De functie van Gezinsmanager kenmerkt zich door het verrichten van werkzaamheden in een systeemgerichte context. Je werkt in complexe gezinssituaties, onveilige situaties en met cliënten met gebrek aan inzicht en motivatie in veranderingsprocessen. In deze functie werk je binnen zowel een gedwongen als een vrijwillig kader, en heb je zowel een onderzoekende als regisserende rol.


De beslissingen die genomen worden gedurende zo’n proces hebben vaak een grote impact op het gezin. Jij voert de regie. De juiste specialisten worden ingezet voor het verlenen van (medische) hulp. Samen met de betrokkenen werk je toe naar een veilige opvoedsituatie waar het kind voldoende ruimte heeft zich verder te ontwikkelen.

Functie eisen

-         Je kunt uitstekend samenwerken en stelt de belangen van zowel de ouders als het kind voorop

-         Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van MWD, Pedagogiek of SPH

-         Je bent SKJ geregistreerd

-         Werkervaring binnen de jeugdzorg is van belang

-         Werkervaring binnen het gedwongen kader is een pré

-         Uren in overleg beschikbaar


Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag ® kun je diverse opdrachten vervullen. Eventuele opdrachten voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Maandag® bied jou een goed salaris volgens betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Vakantiegeld wordt vergoed, evenals zakelijke reiskosten op basis van €0.19 cent per kilometer. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard hoort een uitstekende pensioenregeling tot de voorwaarden en is een vast dienstverband niet uitgesloten. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Samen met Maandag® werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.


Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je cv naar steve.vanelteren@maandag.nl of bel naar +31 6 82 01 95 93, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector.

Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties.

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job