Leerkracht voor een Islamitische basisschool

Pim Elzenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Pim Elzenaar
OKT 03
Noord-Holland Tijdelijk HBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135327
Solliciteren

Over de functie

Maandag® zoekt leerkrachten voor een islamitische basisscholengemeenschap in Amsterdam. Deze stichting heeft meerderen locaties en er zijn in verschillende groepen vacatures beschikbaar. De stichting staat voor kwalitatief goed onderwijs aan alle nationaliteiten en aan een ieder, die zich kan vinden in de uitgangspunten van de school.


Werken als leerkracht bij Maandag® Wat betekent dat voor jou?

We houden contact. Dat betekent dat we regelmatig bij je langs komen om te kijken hoe het met je gaat. Werken voor Maandag® betekent werken vanuit flexibele zekerheid. Je werkt op één of meerdere scholen in een jaar maar dit vanuit een aanstelling bij Maandag®. Zo ben je voorzien van afwisselend werk, zonder dat je hoeft in te leveren op de zekerheid die je gewend bent of zoekt.

Functie eisen

Wij vragen van jou.

-         Een afgeronde PABO opleiding.

-         Dat jij een gedegen kennis hebt van verschillende instructiemodellen.

-         Over goede didactische en pedagogische vaardigheden beschikt.

-         Het leuk vindt om op maximaal een jaar op een school te werken.


Verder krijg je verder van ons.

Een salaris wat past bij jouw leeftijd en ervaring op basis van de onderwijs CAO. Goede reiskosten vergoeding van €0,19 per kilometer (naar school en terug)

De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via onze academie in Rotterdam. (waar nodig) sollicitatiebegeleiding van jouw contactpersonen op het kantoor


Klinkt jou dit allemaal goed in de oren of heb je nog vragen overgehouden na het lezen van de vacature? Bel dan gerust. Je kan mij bereiken op 06-13057679.


Tot snel,


Groet, Pim.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job