Toezichthouder Bouw

Younes El Azzouti
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Younes El Azzouti
OKT 03
Noord-Brabant Vast MBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135299
Solliciteren

Over de functie

Je controleert en rapporteert tijdens de bouw of het bouwwerk voldoet aan de minimale eisen voor constructieve veiligheid, brandveiligheid, installatietechnische, milieutechnische en bouwfysische kwaliteit (Bouwbesluit) zoals ook nader omschreven in de omgevingsvergunning bouwen. Je voert vooroverleg met aannemers, bij alle grotere bouwwerken voor de aanvang van de bouw. Indien nodig adviseer je de aannemer om maatregelen te nemen die verder gaan dan de minimale eisen van het Bouwbesluit. Je handelt klachten af van omwonenden van bouwprojecten. Indien nodig leg je de bouwwerkzaamheden stil als er wordt afgeweken van de verleende bouwvergunning of het Bouwbesluit.

Je wordt door de overheid aangesteld en je bent een onafhankelijke en onpartijdig instituut dat toeziet op de naleving van wet- en regelgeving bij projecten. Je vertegenwoordigt hierbij de gemeente op de bouwplaats. Je draagt hierbij zorg voor een goede afstemming van verschillende werkprocessen.

Kijk jij met een kritische blik naar bouw projecten? Hou je overzicht en staat waarborging van kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Dan ben jij wellicht de nieuwe Toezichthouder Bouw die Maandag® Middelburg zoekt! 

Functie eisen

• Bouwkundige MBO / HBO opleiding richting Bouwkunde

• Minimaal drie jaar relevante werkervaring

• In het bezit van ABW I (en ABW II) is een pré

• Flexibele opstelling ten aanzien van werktijden

• Het vermogen om zowel in teamverband als zelfstandige te functioneren


Over het bedrijf

Ben jij de Toezichthouder Bouw die Maandag® Middelburg zoekt? Wij bieden je een marktconform salaris op basis van CAR UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Pas jij in bovenstaand profiel, voldoe je aan de functie eisen, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan snel contact met ons op! 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job