Docent Verpleegkunde

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
OKT 03
Groningen Tijdelijk HBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135263
Solliciteren

Over de functie

Nederland komt momenteel handen te kort in de zorg. Gaat jouw hart sneller kloppen van lesgeven? En steek jij graag je handen uit de mouwen om studenten de fijne kneepjes van het vak te leren? Dan ben ik op zoek naar jou!


Als docent Verpleegkunde verzorg je lessen aan studenten van de opleiding MBO Verpleegkunde. Jij bereidt je studenten voor op het werken in verpleeg- en verzorgingshuizen, ziekenhuizen en de gehandicaptenzorg. Met passie weet jij jouw kennis en kunde over te brengen op je studenten. Theorie over anatomie, fysiologie en pathologie weet jij haarfijn uit te leggen, evenals het uitvoeren van verpleegkundige handelingen. Jij weet als geen ander je studenten iedere les te boeien door op een afwisselende en interactieve manier les te geven. Jij zorgt ervoor dat iedere student jouw vak begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Daarnaast coach en begeleidt je studenten op school tijdens opdrachten en projecten en in de beroepspraktijkvorming.


De Maandag® docent waar wij naar op zoek zijn is flexibel, weet van aanpakken en bruist van de energie. Ook heb jij een frisse blik op het onderwijs en doe je niets liever dan voor de klas staan! 

Functie eisen

Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid, of je bent hiervoor in opleiding

Je hebt een verpleegkundige achtergrond en je bent in het bezit van een BIG registratie

Je bent bekend met beroepsgericht onderwijs

Je bent bekwaam in het verzorgen van verpleegtechnische handelingen

Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs .

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job