Apothekersassistent

Kim Frieseman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kim Frieseman
OKT 03
Utrecht Tijdelijk MBO
02.11.2018 Job-Nr: 9135259
Solliciteren

Over de functie

Als apothekersassistent op de afdeling zorg jij ervoor dat de (jonge) patiënten in dit oncologiecentrum goede zorg en de juiste medicatie krijgen tijdens hun verblijf. Je bent een belangrijke schakel voor de verpleegkundigen en de artsen op de afdeling. De verpleegkundigen en artsen op deze afdeling houden zich bezig met de complexe zorg. Voor deze doelgroep zijn protocollen van levensbelang. Aldus verantwoordelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel.

Met jouw werkzaamheden ben je onder andere verantwoordelijk voor de waarborging en uitgeven van de orale medicatie en intraveneuze medicatie. Je draagt bij aan de zorg aan zeer ernstig zieke patiënten. Als apothekersassistente ben je dus dagelijks bezig en in contact met deze kwetsbare jonge doelgroep.

Psychosociale ondersteuning is minstens even belangrijk. Dit vraagt ook iets van jouw emotionele weerbaarheid. Ben jij die apothekersassistent die elke werkdag weer met passie wil klaarstaan om de beste zorg te bieden voor de jonge patiënten en de ouders? Reageer dan snel!

Functie eisen

  • Diploma apothekersassistent;
  • Aantoonbare werkervaring in ziekenhuisapotheek;
  • Ervaring in het bereiden medicatie, waaronder orale/intraveneuze medicatie;
  • Kennis van Hix;
  • Beschikbaar voor 28-36 uur per week.

Over het bedrijf

Wij bieden een goed salaris volgens de betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

Wil jij hierbij horen? Solliciteer dan op deze functie. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job