Jeugdconsulent

Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms
OKT 02
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134831
Solliciteren

Over de functie

Sta jij stevig in je schoenen, ben jij zelfstandig en in staat de zelfredzaamheid van kinderen, jeugdigen en gezinnen te vergroten? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor mijn opdrachtgevers ben ik op zoek naar Jeugdconsulenten.

Als Jeugdconsulent zorg jij ervoor dat jeugdigen en het gezin de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Jij ondersteunt en adviseert bij opgroei- en opvoedingsvraagstukken, wonen, welzijn en zorg. Samen met de jeugdigen en het gezin stel je een ondersteuningsplan op, schakel je het sociale netwerk in of biedt je hulp aan door het inzetten van specialistische hulp. Tevens fungeer je als vraagbaak vaar alle vragen van jeugdigen en gezinnen.

Je gaat bij gezinnen op bezoek en je brengt, aan de hand van keukentafelgespreken, de behoefte van het gezin/familie in kaart. Aan de hand van het keukentafelgesprek stel je een passend ondersteuningsplan op. Hierbij is een integrale aanpak van belang. Dit houdt in dat je met verschillende hulpverleende instanties samen werkt om hulp op maat aan te bieden. Als klantadviseur Jeugd kun jij je inleven in de situatie van een ander en stem jij je gedrag af op de jeugdige en het gezin.

Functie eisen

• Jij hebt een afgeronde HBO opleiding (bijv. SPH, MWD, Pedagogiek of vergelijkbaar);

• Jij beschikt over kennis van de Jeugdwet en SNS (sociale netwerkstrategie);

• Jij hebt kennis van GWS4all;

• Jij hebt sociaal pedagogische kennis en aantoonbare ervaring in het werken met kind en gezin;

• Doelgericht, klantgericht, gedreven en overtuigen zijn competenties die bij jou passen.

Wat biedt Maandag®?

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij!

Ruth.Wilms@maandag.nl

0610957167

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job