Docent PIE

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
OKT 02
Drenthe Vast HBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134829
Solliciteren

Over de functie

Met alle leerlingen gezamenlijk in het technieklokaal dingen proberen en uitleggen waarom, maar vooral hoe iets werkt zoals het werkt. Jij verheldert complexe technische vraagstukken met gemak en enthousiasmeert de leerlingen voor jouw vak. Jij bent de docent met de praktische lessen waar alle leerlingen zich op verheugen. 


Techniek omringt ons tegenwoordig overal! Daarom zijn wij bij Maandag® op zoek naar een PIE docent die ons het komende schooljaar komt omringen. Ben jij de gedreven docent die met energie voor de klas staat en beschikbaar is voor 0,7 fte? Dan hoor ik graag van jou.

Functie eisen

Naast dat je als docent Produceren, Installeren en Energie de leukste techniekopdrachten kunt bedenken en geniet van voor de klas staan, zijn de volgende eisen van belang:

  • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid docent PIE of in opleiding;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als docent in het onderwijs (of d.m.v. stage);
  • Je bent beschikbaar voor 0,7 FTE;
  • Je beschikt over de volgende competenties: flexibel, gedreven, vindingrijk en hebt goede ontwikkelde coachende vaardigheden.

Over het bedrijf

Ben jij op zoek naar flexibiliteit in combinatie met vastigheid? Dan ben ik op zoek naar jou en verwelkom je graag in het docententeam van Maandag® Groningen.


Wat biedt Maandag® jou?

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en je krijgt uiteraard de schoolvakanties doorbetaald;
  • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job