Consulent Werk en Inkomen

Ruth Wilms
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ruth Wilms
OKT 02
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134823
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een held in het motiveren van klanten naar de arbeidsmarkt én ben jij gespecialiseerd in de wet -en regelgeving van uitkeringen. Dan ben ik op zoek naar jou!

Als consulent werk en inkomen is geen dag hetzelfde. Je takenpakket is gevarieerd en bestaat uit zowel rechtmatige als doelmatige werkzaamheden. Aan de ene kant richt jij je op het behandelen van aanvragen en het onderzoeken van recht op uitkering, zoals bijzondere bijstand, minimaregelingen en individuele inkomenstoeslag. Daarnaast zet jij je in voor burgers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je begeleidt ze naar een passende werkplek. Jij beheert je eigen caseload en verwerkt alle zaken in het gemeentelijk systeem.

In de functie als consulent werk en inkomen ben je proactief en denk je vanuit mogelijkheden. Jij weet met je uitstekende sociale en contactuele vaardigheden de klanten aan te spreken op hun houding en gedrag. Door jouw kennis en inlevingsvermogen weet jij snel de juiste stappen te nemen. Je bent klantgericht, werkt accuraat en hebt een grote mate van zelfstandigheid.

Functie eisen

Functie eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding (SJD)
  • Relevante gemeentelijke ervaring;
  • Ervaring met GWS4all of Suite;
  • Kennis van wet- en regelgeving m.b.t. de participatiewet, WMO, bijzondere bijstand, schuldhulpverlening.

Wat biedt Maandag®?

Maandag is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben. Wij bieden een marktconform salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden. Vanaf het moment dat je bij ons in dienst komt word je gekoppeld aan een recruiter. Hij of zij wordt jouw persoonlijke aanspreekpunt en zorgt samen met de accountmanagers dat jij leuke opdrachten gaat vervullen in jouw regio.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en ben jij toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op met mij!

Ruth.Wilms@maandag.nl

0610957167

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job