Vakspecialist Toezicht & Handhaving Civiel

JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Janneke Maes
OKT 02
Limburg Tijdelijk MBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134819
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in Limburg zijn wij op zoek naar een Vakspecialist Toezicht & Handhaving Civiel voor 36 u/w.

Als Vakspecialist Toezicht & Handhaving geef je uitvoering aan de opleveringscontroles, integrale controles en controles op (kern)voorschriften op het terrein van watersysteem en waterkeringen. Tevens hou je toezicht en beoordeel je risicosituaties. Je bent in staat om de vergunningplicht of meldingsplicht van bedrijfslocaties, lozingssituaties en onttrekkingssituaties te beoordelen.

Heb jij inzicht in industriële en/of agrarische bedrijfsprocessen en kennis van wet- en regelgeving op het gebied van vergunningverlening en handhaving? Neem dan contact op!

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding MBO/HBO op het gebied van (Geo)Hydrologie, Procestechniek, Cultuurtechniek en/of Afvalwater-zuiveringstechniek
  • Aantoonbaar ervaring op gebied van Toezicht en Handhaving
  • Inzicht in industriële en/of agrarische bedrijfsprocessen

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Graag kijken we met jou dan ook naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job