Technisch beheerder

Niek den Houdijker
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Niek den Houdijker
OKT 02
Utrecht Vast MBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134754
Solliciteren

Over de functie

De afdeling WSB is verantwoordelijk voor een goed beheer van onze openbare ruimte. Juiste communicatie/contact met bewoners, bedrijven en bestuur staan hierbij centraal. Er is volop ruimte voor creatieve oplossingen.

Servicegerichtheid en duurzaamheid hebben een hoge prioriteit binnen de gemeente. Daarnaast staan uitgangspunten als, samenwerken, informeren en plannen en prioriteren centraal.

Van jou verwachten wij dat jij op basis van jouw onbevangen kijk op het werken binnen de lokale overheid resultaatgerichte en vindingrijke oplossingen weet aan te leveren.

           

Wat ga jij doen

Concreet denken wij aan de volgende taken:

Organiseren diverse (elektrotechnische) beheer- en onderhoudswerkzaamheden aan de openbare verlichting; verkeer regel installaties; stadsafsluiting; gemalen, enz.;

Verzorgen beheer en onderhoud van bewegwijzering en verwijssystemen;

Verzorgen en beheren revisiegegevens van gemeentelijke kabels en leidingen;

Overleg met nutsbedrijven en vergunningverlening kabels en leidingen.

Functie eisen

Je bent flexibel, ambitieus en creatief. Je kijkt verder dan je vakgebied en hebt oog voor de omgeving en de wensen van de inwoners. Je weet een goede balans te vinden tussen samenwerken met en aansturen van opdrachtnemers.

• Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO of HBO niveau. 

• Je kunt goed praten op allerlei niveaus: je communiceert namelijk zowel met onze klant, de inwoners, met collega’s en bijvoorbeeld ook met aannemers. 

• Je hebt kennis van pompen en gemalen, verkeersregelinstallaties en openbare verlichting.  

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job