Gezinshulpverlener

Nienke Schutte
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nienke Schutte
OKT 02
Overijssel Tijdelijk HBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134727
Solliciteren

Over de functie

Als gezinshulpverlener bied jij ambulante hulp aan gezinnen waarbij sprake is van chronische en complexe problematiek op vaak meerdere leefgebieden. Jij zorgt ervoor dat kinderen en jongeren een optimale kans krijgen om gezond en veilig op te groeien in het gezin. Het is de bedoeling dat zij op een zo zelfstandig mogelijke manier kunnen deelnemen in de samenleving en dat zij hun eigen krachten daarbij benutten. Jij past de ondersteuning die jij biedt zo aan dat deze zo zwaar is als noodzakelijk en zo licht als kan. Aan jou de taak om voortdurend te denken in kansen.


Jij komt te werken binnen een jonge organisatie in een dynamische werkomgeving. Met verschillende collega’s met allemaal verschillende expertises werk jij samen.


Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij € 0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en wij denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

Functie eisen

·      Een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur SPH, MWD of Pedagogiek)

·      Als jeugdzorgwerker bij het SKJ geregistreerd of vooraangemeld

·      Een aantal jaar ervaring als ambulant hulpverlener

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job