Docent Wiskunde

José van de Kamp
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
José van de Kamp
OKT 02
Overijssel Vast HBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134719
Solliciteren

Over de functie

Jij bent gefascineerd door de wonderen van de Wiskunde. Voor jou geldt namelijk: wiskunde is leuk, uitdagend en overal om je heen. Aan goede wiskundige vaardigheden kan je de rest van je leven veel hebben. Dit besef breng je dan ook over aan je leerlingen. Je leert ze namelijk meer dan sommen of formules, maar ook om analytisch en probleemoplossend te leren denken. Je daagt ze uit om hun hersens te gebruiken en daarbij de kracht van de wiskunde in te zetten. Het gaat er jou om dat leerlingen alert en fris naar problemen kunnen kijken en vervolgens kritisch kunnen denken en redeneren. Oftewel: dat ze wiskundig leren denken!

Ons gezamenlijke doel is dat jij de hele dag met een glimlach door de school rondloopt! Via Maandag® is het mogelijk om te kijken welk type onderwijs het beste bij jou past. En dat doe je niet alleen, ik help je daarbij! Niet alleen tijdens ons eerste kennismaking, maar ook gedurende jouw loopbaan bij Maandag®. Momenteel hebben we formatieruimte voor jou, docent Wiskunde tweedegraads, binnen Maandag® Onderwijs Zwolle. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Functie eisen

Belangrijk om te hebben:

  • In het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid Wiskunde, of je bent hiervoor in opleiding
  • Je hebt grote passie om te werken met leerlingen in het voortgezet onderwijs
  • Je hebt (recente) werk- e/of stage ervaring binnen de functie als docent
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 0,6 tot 1,0 fte

Wat krijg je ervoor terug:

  • Dienstverband bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
  • Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag Academy
  • Veel werkervaring bij verschillende scholen voor een langere periode
  • Onbetaalbaar; een team vol leuke Maandag® collega’s

Over het bedrijf

Om te kunnen doceren als een pro, heb je de juiste school nodig. Hierbij horen de juiste klassen met de juiste niveaus waarin jij het best tot je recht komt. Zijn dit vmbo basis-kader leerlingen, of juist vwo leerlingen? Of ben je juist nieuwsgierig naar totaal iets nieuws? Samen komen wij erachter wat nou écht bij je past. Ook is de ene school de andere niet: elke nieuwe school is letterlijk en figuurlijk weer een goede leerschool. 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job