Docent met groene vingers voor VSO cluster 4

Eva van Doorn
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eva van Doorn
OKT 02
Noord-Brabant Vast HBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134628
Solliciteren

Over de functie

Wat ga je doen?

Je gaat les geven op een VSO school met cluster 4 leerlingen. De leerlingen in het 3e en 4e jaar zijn leerlingen met een IQ tussen de 60 en de 85. De groep bestaat uit ongeveer 9-12 leerlingen. Naast het geven van de AVO vakken ga je de leerlingen ondersteunen bij de praktijklessen in het vakgebied groen. De leerlingen worden opgeleid om de hovenier te kunnen ondersteunen. 

Functie eisen

Wij vragen

  • Beschikbaar voor 16 uur op donderdag en vrijdag  
  • Een PABO diploma
  • Een afgeronde Master SEN is een Pré
  • Ervaring binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs of ervaring met vergelijkbare doelgroep
  • Affiniteit met de doelgroep en je biedt de leerlingen structuur en duidelijkheid
  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis geduld, relativeringsvermogen en flexibiliteit.


Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® detacheert vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.

Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vaste baan met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij verschillende onderwijsinstellingen in het SO of VSO.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in het onderwijs met zich meebrengt. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Je krijgt gedurende het project ondersteuning van je recruiter en accountmanager. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Over het bedrijf

De school in de regio Breda biedt praktijkgericht onderwijs aan. Dit onderwijs is erop gericht leerlingen voor te bereiden op deelname aan het arbeidsproces door middel van praktische vorming.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job