Junior Casemanager Jeugd

Shiromi Schuurmans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Shiromi Schuurmans
OKT 02
Groningen Vast HBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134582
Solliciteren

Over de functie

Voor een gemeente in de provincie Groningen ben ik per direct op zoek naar een Junior Casemanager Jeugd voor 32-36 uur per week.

Als Junior Casemanager Jeugd komt je te werken in een ervaren Jeugdteam. Je zal hierin een goede begeleiding krijgen om je zo te ontwikkelen tot een volwaardig Casemanager Jeugd.

Als Casemanager Jeugd staat de veiligheid van het kind centraal. Jij wordt bij een casus betrokken wanneer er sprake is van een onveilige situatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de S.O.S. (Signs of Safety) benadering. Je bent goed in het schrijven van ondersteuningsplannen. En je werkt nauw samen met de betrokken partijen en houdt regie over het plan van aanpak. 

Functie eisen

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding (zoals SPH, MWD, Pedagogiek)
  • In het bezit van een SKJ-registratie
  • Kennis van Signs of Safety
  • Recente en relevante werkervaring in soortgelijke functie binnen de gemeente/welzijnsorganisaties
  • Beheersing van adequate gesprekstechnieken

Over het bedrijf

Wat Maandag® jou kan bieden!

Een dienstverband bij Maandag® biedt jou zekerheid en de mogelijkheid om bij diverse gemeentes aan het werk te gaan. Dit kunnen korte opdrachten zijn, maar ook zeker opdrachten voor een langere periode. In dit gehele proces zullen wij je persoonlijk begeleiden. Daarnaast stimuleren wij het om je zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wij denken graag met jou mee om je (vakinhoudelijk) verder op te leiden met behulp van trainingen en cursussen.

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job