Accountmanager Onderwijs

Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink
OKT 02
Noord-Holland Vast MBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134567
Solliciteren

Over de functie

De kracht van het leren zit in een goede leerkracht! Ondernemen, doelgericht werken en dé juiste match maken binnen het onderwijs is jouw passie.

Werken als Accountmanager onderwijs bij Maandag® Alkmaar houdt in dat je de vrijheid krijgt om je eigen netwerk aan opdrachtgevers te creëren binnen het onderwijs. Sta je stevig in je schoenen en weet je een ‘’nee’’ om te buigen naar een dikke ‘’JA’’?

Wat ga je doen?

Winnen, want voor jou is verliezen geen optie. Je start je carrière bij Maandag® Alkmaar met een volledig verzorgde introductieweek. Na deze week ga je van start met bellen, bellen en.. nog meer bellen. Jij zorgt ervoor dat je afspraken inplant om aan tafel te komen bij jouw (potentiële) opdrachtgevers met als doel; vacatures binnenhalen. Je werkt samen met de recruiter binnen jouw vakgebied, het onderwijs. De recruiter is de schakel naar professionals en jij bent de schakel naar de opdrachtgever. Samen zorgen jullie voor dé juist match! Bezwaren, lastige vragen en ingewikkelde functies zijn voor jou geen probleem. Je bent een waardige gesprekspartner voor de opdrachtgever en door jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme weet je deze te binden en een mooie relatie op te bouwen.      

Jij bent?

Ondernemend; Je inventariseert waar de behoeften liggen van de opdrachtgevers, Competitief; want jij wilt de beste zijn, Communicatief; jij bent hét aanspreekpunt voor de opdrachtgevers.

Oftewel:

Je helpt je opdrachtgevers waar ze zelf niet verder komen. Acquisitie tijger? Yes! Bellen, overtuigen en sturen kun je als geen ander. Je vormt een top team met je recruiter en jullie hebben aan een half woord genoeg. Als de docent geplaatst is, instrueer je waar nodig is en ben je de sparringpartner van A tot Z voor de opdrachtgever. 

Functie eisen

 • Een HBO werk- en denkniveau (een HBO diploma is geen harde eis)
 • Je hebt minimaal één jaar commerciële werkervaring
 • 32-40 uur per week beschikbaar
 • Deinst niet terug voor koude acquisitie
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus (HBO/WO)
 • Je bent commercieel ingesteld en vindingrijk, met een echte winnaarsmentaliteit

Wat krijg jij er bij Maandag® voor terug?

 • Iedere maand een goed(!) basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt hoe meer bonus jij ontvangt; hoe lekker?)
 • Flexibel verlof (lekker vrij wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg met jouw leidinggevende)
 • Een Microsoft Surface, smartphone en een toffe Maandag® auto om je werk perfect uit te voeren
 • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 • Een volledig verzorgde introductieweek bij onze Maandag® Academy
 • Een frisse en vrolijke werkomgeving waarin we samen met jouw ontwikkeling aan de slag gaan

Kom je ons team versterken? Ik ben bereikbaar via ilona.vrielink@maandag.nl of op 06-20614626.


Over het bedrijf

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin, voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Met landelijk meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Maandag® Alkmaar typeert zich door zijn nuchtere, gedreven en sociale karakter. Én op vrijdag vieren wij tijdens de vrijdagmiddag borrel nogmaals onze behaalde successen met elkaar.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job