Junior accountmanager

Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink
OKT 02
Noord-Holland Vast MBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134522
Solliciteren

Over de functie

Ben jij klaar om te beginnen in een uitdagende startersfunctie? Maandag® Alkmaar biedt jou de kans om je te ontwikkelen en ervaring op te doen als accountmanager.


Als junior accountmanager word je bij Maandag® Alkmaar goed begeleid. In de eerste week begin je met de Maandag® Academy in Rotterdam. Geen ervaring? Is dus geen probleem! Hier wordt je namelijk samen met andere gedreven nieuwe medewerkers opgeleid tot een accountmanager. En daarnaast is het motto bij maandag: “learning by doing”.


Wat ga je doen?

Als junior accountmanager werk je in een team met je recruiter, daarom is het belangrijk dat jullie elkaar goed leren kennen en blijven communiceren. Dagelijks ga jij op zoek naar nieuwe opdrachtgevers. Dit doe je door te bellen, de stoute schoenen aan te trekken en op pad te gaan. Jij bent een echte doorzetter en laat je niet uit het veld slaan door een ‘nee’ aan de telefoon.


Je hebt een nieuwe opdrachtgever weten te overtuigen om een samenwerking met Maandag® aan te gaan, gaaf! Vol enthousiasme ga je met je recruiter zitten en bespreek je de vacature die jij hebt opgehaald. Welke kandidaat past het beste bij de wensen en behoeften van de opdrachtgever? Wanneer jullie de juiste match hebben gevonden, bereid je de kandidaat voor op het sollicitatiegesprek. Uiteraard ben jij nieuwsgierig hoe de kandidaat functioneert bij de opdrachtgever en daarom stap jij als junior accountmanager regelmatig in de auto om langs te gaan voor een gesprek.


Als junior accountmanager ga je doelgericht te werk. Je zorgt ervoor dat je de doelstellingen haalt en het minimum aantal gesprekken per week voert. Hoe meer hoe beter! Binnen Maandag® wordt er met targets gewerkt. Jij bent commercieel gedreven en gaat hier dan ook helemaal voor. 

Functie eisen

 • Een HBO werk- en denkniveau, hbo-diploma is geen harde eis
 • Je hebt minimaal één jaar commerciële werkervaring
 • 32-40 uur per week beschikbaar
 • Deinst niet terug voor koude acquisitie
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus (HBO/WO)
 • Je bent commercieel ingesteld en vindingrijk, met een echte winnaarsmentaliteitWat krijg jij er bij Maandag® voor terug?

 • Iedere maand een goed(!) basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt hoe meer bonus jij ontvangt; hoe lekker?)
 • Flexibel verlof (lekker vrij wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg met jouw leidinggevende)
 • Een Microsoft Surface, smartphone en toffe Maandag® auto om je werk perfect uit te voeren
 • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 • Een volledig verzorgde introductieweek bij onze Maandag® Academy
 • Een frisse en vrolijke werkomgeving waarin we samen met jouw ontwikkeling aan de slag gaan

Over het bedrijf

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin, voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Met landelijk meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Maandag® Alkmaar typeert zich door zijn nuchtere, gedreven en sociale karakter. Én op vrijdag vieren wij tijdens de vrijdagmiddag borrel nogmaals onze behaalde successen met elkaar.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job