Accountmanager Sociaal Domein

Ilona Vrielink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ilona Vrielink
OKT 02
Noord-Holland Vast MBO
01.11.2018 Job-Nr: 9134520
Solliciteren

Over de functie

De donkere dagen staan weer voor de deur, maar niet voor jou! Deze geweldige baan zorgt voor het zonnetje in jouw huis en laat jou stralen.

Als accountmanager binnen het sociale domein begin je met het inventariseren van jouw werkgebied. Wie zijn de contactpersonen die jij graag eens wilt spreken? Vanuit acquisitie ben jij continue bezig het contact om te buigen naar een warme relatie. Je gaat met de opdrachtgevers vanuit het sociale domein persoonlijk in gesprek om het gezamenlijke doel te behalen. Dé perfecte match!

Dagelijks bel je met potentiële opdrachtgevers, om persoonlijk een gesprek in te plannen. Jouw nieuwe smartphone, die je krijgt vanuit Maandag®, is een verlengstuk van wie jij bent en hiermee ga je jouw agenda vullen met afspraken buiten de deur.

Jij gaat vacatures binnenslepen! Je hebt te maken met vraag en aanbod vanuit de arbeidsmarkt binnen het sociale domein. De vraag vanuit de opdrachtgever weet jij volledig te inventariseren, zodat de recruiter, waar jij zeer intensief mee samenwerkt, de professional weet te vinden. Samen hebben jullie 1 doel; Dé perfecte match maken tussen opdrachtgever in het sociale domein en de professional.

Je bespreekt het profiel van de professional nauwkeurig met de opdrachtgever en je bereidt de professional goed voor op het sollicitatiegesprek. Als jullie doel bereikt is wordt het succes met het hele team gevierd. Want jullie hebben samen een baan voor iemand gerealiseerd, hoe gaaf is dat?

Functie eisen

 • Een HBO werk- en denkniveau, HBO diploma is geen harde eis
 • Je hebt minimaal één jaar commerciële werkervaring
 • 32-40 uur per week beschikbaar
 • Deinst niet terug voor acquisitie
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus (HBO/WO)
 • Je bent commercieel ingesteld en vindingrijk, met een echte winnaarsmentaliteit

Wat krijg jij er bij Maandag® voor terug?

 • Iedere maand een goed(!) basissalaris met een flexibele bonus (ongelimiteerd, want hoe meer resultaten jij behaalt hoe meer bonus jij ontvangt; hoe lekker?)
 • Flexibel verlof (lekker vrij wanneer jij dat wilt; uiteraard in overleg met jouw leidinggevende)
 • Een Microsoft Surface, smartphone en toffe Maandag® auto om je werk perfect uit te voeren
 • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling
 • Een volledig verzorgde introductieweek bij onze Maandag® Academy
 • Een frisse en vrolijke werkomgeving waarin we samen met jouw ontwikkeling aan de slag gaan

Kom je ons team versterken? Ik ben bereikbaar via ilona.vrielink@maandag.nl of op 06-20614626.

Over het bedrijf

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin, voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Met landelijk meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Maandag® Alkmaar typeert zich door zijn nuchtere, gedreven en sociale karakter. Én op vrijdag vieren wij tijdens de vrijdagmiddag borrel nogmaals onze behaalde successen met elkaar.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job