Hospice Verpleegkundige

Nicolette Kommers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Nicolette Kommers
OKT 01
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134330
Solliciteren

Over de functie

Als Hospice Verpleegkundige verpleeg en begeleid je de cliënten in hun laatste levensfase. Kortom, je geeft zorg in de breedste zin van het woord. Je wilt de kwaliteit van het leven verbeteren van de cliënt en hun naasten.

Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van hoogwaardige palliatieve zorg aan de gasten in een Hospice en in de thuissituatie. Daarbij werk je als Hospice Verpleegkundige samen met collega’s en vrijwilligers. Je vervult coördinerende taken en hebt contact met diverse disciplines binnen en buiten de organisatie. Tijdens je werk heb je aandacht voor persoonlijke en emotionele aspecten, waarbij je de wens van de gast of cliënt steeds voorop stelt. Je biedt hulp bij het voorkomen en verlichten van lijden, door middel van vroegtijdige signalering.

Waarom als Hospice Verpleegkundige of Verzorgende aan de slag bij Maandag®? Jouw hart klopt voor de zorg! Jij geeft de cliënten de zorg en aandacht die zij verdienen.

We zoeken een Hospice Verpleegkundige voor een organisatie in Roosendaal voor gemiddeld 24 uur per week, bij voorkeur op kort termijn starten. Het betreft op dit moment een tijdelijke vacature tot het einde van het jaar.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding Verpleegkunde
  • Affiniteit met de palliatieve zorg
  • Je bent BIG-geregistreerd

Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Klopt jouw hart sneller voor de palliatieve zorg en passen de woorden compassie, respect en vertrouwen perfect bij jou?

Neem dan snel contact met mij op!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job