Verzorgende IG

Meike Molenaar
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Meike Molenaar
OKT 01
Noord-Holland Vast MBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134322
Solliciteren

Over de functie

Groot hart voor de zorg + engelengeduld= verzorgende IG.

Als verzorgende IG ben je op vele manieren inzetbaar op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Centraal in je werk staat dat je elke cliënt tijdens de verzorging ondersteunt op de vlakken waarop hij of zij dat zelf niet kan. Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken in het kader van het zorgverleningsproces. Je kent je cliënten en je signaleert eventuele verbetering/verslechtering. Deze bespreek je binnen het zorgteam. Het is dan ook belangrijk dat jij zowel in teamverband als zelfstandig goed kan werken.

Ben jij sociaal, integer, geduldig en heb je oog voor het welzijn van de cliënt? Reageer dan snel.

Voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen en heb je zin in een nieuwe Maandag®? Mail je CV dan naar meike.molenaar@maandag.nl

De startdatum, het aantal uren en de werklocatie (Noord-Holland) zijn in overleg. Tevens biedt Maandag de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot Verzorgende IG
  • Bekwaam met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen
  • Zelfstandig en een teamplayer
  • Flexibel in diensten
  • In bezit van rijbewijs B

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job