Teamleiders Middelbare school (0,8 fte) voor langere tijd

Mats Raaijmakers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mats Raaijmakers
OKT 01
Limburg Tijdelijk MBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134312
Solliciteren

Over de functie

Voor een middelbare school in Zuid-Limburg zijn wij per direct op zoek naar een teamleider. Het is een functie waarbij je per direct aan de slag kan. Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het onderwijs, jong van geest is en toe is aan een nieuwe uitdaging om zich verder te ontwikkelen. Boven alles zoeken wij iemand die een echte leider is. Voelen mensen zich op hun gemak bij jou en durven ze over verschillende problematieken met jou in gesprek te gaan? Je moet goed kunnen omgaan met emoties en positief zijn ingesteld. Ben jij de persoon waarvan het karakter hier geschetst wordt? Reageer snel!

Functie eisen

  • Ervaring met onderwijs
  • Ervaring met verandertrajecten
  • Pedagogisch sterk
  • Per direct beschikbaar
  • Leiderschap

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior.

Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job