Docent Dienstverlening & Producten

Mats Raaijmakers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Mats Raaijmakers
OKT 01
Limburg Tijdelijk MBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134302
Solliciteren

Over de functie
Het gaat om 32-36 klokuren (0,8/0,9 fte). Je kan per direct starten en het project loopt tot de kerstvakantie.

Het programma van Dienstverlening en Producten bestaat onder andere uit het voeren van gesprekken tussen opdrachtgever en opdrachtnemers. Het organiseren van een activiteit en het presenteren van de plannen. Voor de promotie van activiteiten leren de leerlingen verschillende multimediale manieren om een effectieve promotie te maken. Het maken van een product en dit voorbereiden in een eenvoudig 2D en 3D tekenprogramma maakt ook onderdeel uit van het lesprogramma. Tenslotte maakt de leerling een webapplicatie.

Heb je bevoegdheid als docent VO en wil je de bevoegdheid voor het profiel D&P halen?

Ben je creatief, vaardig met moderne media, heb je affiniteit met techniek en kun je presenteren? Dan is deze functie voor jou een mooie uitdaging.

Functie eisen

  • Lesbevoegdheid D&P of iets soortgelijks;
  • Affiniteit met doelgroep VMBO
  • Per direct beschikbaar

Over het bedrijf

Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior.

Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.

Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega’s. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.

Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job