Leerkracht basisonderwijs

Wendy Bierman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Wendy Bierman
OKT 01
Noord-Holland Vast HBO
31.10.2018 Job-Nr: 9134159
Solliciteren

Over de functie

Alle kinderen worden sterren⭐ als we ze laten stralen. Iedere leerling hetzelfde bieden is niet eerlijk, ieder kind aanbieden wat het nodig heeft om succesvol te zijn. Dat is eerlijk! 


Ben jij ervoor gemaakt om met beginnende pubers te werken, want afspraken maken met pubers is als een groot feest geven waarvoor niemand de uitnodiging heeft ontvangen.

Als leerkracht in de bovenbouw is het jouw taak om de leerlingen de nodige kennis bij te brengen en ze te begeleiden in dit proces. Zonder de juiste begeleiding en motivatie zal de leerling meer moeite hebben met het behalen van goede cijfers. Met jouw kennis en kunde kan jij iedere leerling helpen zijn of haar doelen te behalen, want iedere leerling is anders.

Kernwaarden vinden wij heel erg belangrijk denk aan; enthousiast, flexibel, lef en gaan voor succes. Vind jij de bovenbouw helemaal geweldig, herken jij jezelf in één of meerdere van deze kernwaarden, sta je stevig in je schoenen en ben jij een leerkracht die een goede balans vindt tussen humor en consequent handelen? Dan zoeken wij jou!

Word jij enthousiast van deze vacature en wil je graag voor Maandag® aan de slag? Bel me dan eens op of kom even langs zodat wij mekaar beter kunnen leren kennen.

Functie eisen

·      Je beschikt over Pabo diploma of je studeert dit jaar af;

·      Je bent minimaal 0,4 fte beschikbaar en flexibel inzetbaar;

·      Je vindt het leuk om afwisseling in je werkzaamheden te hebben.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job